dilluns, 28 d’octubre del 2013

Recepta: Pastís de poma

Aquest és un dels postres que més fem a casa meva, suposo que es el postre tradicional, i es molt fàcil de fer i molt bo.

Pastís de poma 1

Ingredients (per a 8 persones)
5 pomes golden grosses (o 6 de petites)
3 ous
70 g de sucre
35 g de mantega fosa
mantega per untar el motlle
massa brisa o de full

Elaboració
Unteu un motlle baix amb mantega. Feu una mescla en un bol apart amb els ous, el sucre i la mantega fosa, (en quan estigui tibia) i bateu el conjunt amb la batedora manual fins que la preparació sigui homogènia. 

Col·loqueu una massa brisa o de full extensa per el motlle amb mantega i punxeu-la amb una forquilla.

Peleu les pomes i talleu-les a làmines finetes. Distribuïu-les seguint la forma del motlle com es mostra en la imatge. I seguidament quan estiguin col·locades correctament aboqueu la barreja anterior a sobre de les pomes

Enceneu el forn a 180º.

En ser calent, enforneu el pastís i coloqueu-lo fins que la poma de la superfície es dori i punxant el centre amb un escuradents en surti eixut.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada