Ingredients ( 12 unitats )
Per a les " magdalenes "
125 ml llet tèbia + 1/2 culleradeta de suc de llimona
190 g farina
30 g cacau pur en pols
5 g llevat tipus Royal
1/2 culleradeta sal
2 ous a temperatura ambient
150 g sucre
1,5 culleradeta essència de vainilla
125 ml oli de gira-sol
Per a la cobertura :
160 g mantega a temperatura ambient
135 g sucre icing ( extra fi )
1,5 culleradetes essència de vainilla
90 g xocolata negra per fondre
70 g Nutella o Nocilla
2 culleradetes de llet
1 mica de sal
Elaboració
Pas 1 . Fer la massa dels cupcakes :
Preparar la safata per enfornar magdalenes . Preescalfar el forn a 155 º C.
Posar la llet amb la llimona , barrejar amb una cullereta i deixar reposar durant 5 minuts abans d'utilitzar . Tamisar en un bol la farina , el cacau , el llevat i la sal .
En un altre bol , batre els ous durant 10-20 segons. Afegir el sucre i continuar batent a velocitat mitjana durant 30 segons. Afegir la vainilla i l'oli , batre.
Baixar a velocitat 1 i afegir lentament la meitat de la barreja de farina . Afegir la meitat de la barreja de llet i després la resta de la farina i la resta de la llet . Batre el just fins que estigui homogeni . La barreja quedarà bastant fluida .
Pas 2. Enfornar els cupcakes :
Omplir 2/ 3 de les càpsules de magdalena amb la barreja ( resulta més fàcil fer-ho posant la barreja en una gerra o una màniga pastissera ) .
Coure al forn durant uns 25 a 30 minuts .
Deixar refredar en una reixeta .
Pas 3. Preparar la cobertura de xocolata per als cupcakes :
Fondre la xocolata al microones a mitja potència , en intervals d'1 minuts , i anar remenant fins que no quedin trossos . Deixar reposar uns 10 minuts perquè no estigui calent en el moment de incorporar-lo a la barreja.
Barrejar la mantega amb el sucre icing amb pales planes ( o papallona ) durant 1 minut a velocitat 2 o amb la batedora de varetes fins que estigui completament barrejada .
Afegir la vainilla i batre a velocitat 2 fins que estigui ben barrejat .
Afegir la xocolata fosa ( tebi ) i batre a velocitat 4 fins que estigui suau ( uns 2 minuts ) .
Afegir la Nutella , la llet i la mica de sal i batre a velocitat 4 durant 1 minut . En cas d'usar una batedora convencional , intenteu que tingui varetes o simplement batre fins que tot estigui ben barrejat incorporant els ingredients un a un.
Pas 4 . ¡ Decorar els cupcakes ! :
Per decorar els cupcakes necessitarem:
La cobertura de xocolata que hem preparat.
Unes galetes. Podem fer-casolanes amb aquesta deliciosa recepta de galetes.
Les magdalenes de xocolata que hem preparat.
Mini núvols.
Mini-Lacasitos marrons i M & M s vermells i marrons.
Galetes pretzel.
Ganivet i tisores.
Amb el ganivet untem la superfície de la magdalena amb la crema de xocolata.
Col · loquem a sobre una galeta i enganxem un M & M a ella amb ajuda d'una mica de crema de xocolata
Tallem una mini-núvol en dos i en el tall de cada meitat (que estaran una mica enganxosos) incrustem un mini-Lacasito. Els posem sobre la cobertura de xocolata.
Li col · loquem dues galetes pretzel com orelles. Si no queden bé enganxades, podem afegir una mica més de crema de xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada